Детско - юношеска школа по хокей на лед "СЛАВИЯ" ice hockey club "SLAVIA"

 

 
Рейтинг: 3.00
(97)
Новини
Глог
Базова
Публикации
Фото Галерия
Анкети
Видео
Форум
Календар
Адреси
Каталог
За контакти
Връзки



Новини / мачове сезон 2009/2010

Вземи в gLOG
28 Декември 09, 12:32 / Автор: http://kunki.org
Започна международният коледен турнир по хокей на лед за деца, организиран от фондация "Кирил Въжаров".

България I и Беостар записаха победи на старта на турнира в памет на Кирил Въжаров

 

Започна международният коледен турнир по хокей на лед за деца, организиран от фондация "Кирил Въжаров". На откриването председателят на СККХЛ "Славия" г-н Георги Миланов поздрави участниците и им пожела много здраве и успехи.

В първия двубой първият отбор на България спечели категорично срещу сръбския Таш с 10:0 (4:0, 3:0, 3:0). По регламент се играят две третини по 10 минути с почивка от пет минути между тях. Следва пауза от 15 минути и последна третина, която продължава също 15 минути. При равенство в редовното време се изпълняват дузпи. След края на първия двубой бяха отличени най-добрите състезатели от двата отбора. От сръбския състав бе награден вратарят Лазар Озегович, а от българите призът взе Петър Петров. В късния двубой снощи между втория отбор на България и Беостар победителят бе определен след изпълнения на дузпи - 4:3 за сръбския състав.

Днес са останалите четири срещи от програмата на турнира. Организаторите предвиждат куп награди при закриването на проявата. Сред тях са призове за най-добър нападател, защитник и вратар, най-млад състезател и др


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1126