Детско - юношеска школа по хокей на лед "СЛАВИЯ" ice hockey club "SLAVIA"

 

 
Рейтинг: 3.00
(97)
Новини
Глог
Базова
Публикации
Фото Галерия
Анкети
Видео
Форум
Календар
Адреси
Каталог
За контакти
ВръзкиПубликации / Официално бе открит новия сезон на зимен стадион "Славия"

Официално бе открит новия сезон на зимен стадион "Славия"
23.10.08 10:44

Автор:http://kunki.org
Вземи в gLOG

В събота (4 октомври), на стадион "Славия" бе сложено официално началото на новия сезон при ледените спортове. "Белият" клуб, който се грижи за пързалката, организира програма с участието на състезатели от всички видове спорт - шорттрек, фигурно пързаляне и хокей на лед.

Първи се представи щафетата по шорттрек с треньори Иван и Руми Пандови, които направиха демонстрационно бягане. След тях на леда излязоха фигуристите. Понравиха се с изпълненията си двойката Димитър Личев и Лора Семова, които в края на септември станаха 14-ти от 21 участвали танцови дуета на турнира за юноши и девойки от веригата "Гран при" в испанската столица Мадрид. Аплодисменти заслужиха и най-малките, възпитаници на треньорката Оксана Потдикова - Калоян Георгиев и Славяна Ценова, които на два пъти представиха танци на лед. Най-малката участничка - Мария Илиева пък имаше малшанса да не може да танцува на музиката, с която бе тренирала, но под ръкоплясканията на публиката направи импровизация под звуците на друга композиция.

В края на програмата се състоя турнир по хокей на лед за деца до 10 г. В него се получиха следните резултати: "Славия" - "София Скейтинг Клуб" 8:2, "Левски" - ЦСКА 7:0, "Славия" - ЦСКА 15:0, "Левски" - "София Скейтинг Клуб" 5:0 служебно, "Славия" - "Левски" 6:2 и ЦСКА - "София Скейтинг Клуб" 0:5. Победител в турнира станаха децата на "Славия", които спечелиха всичките си мачове.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1317